2 Cuvinte despre popularitate


Popularitate este o alta forma de glorie....

E o chestie pe care pe unii ii preocupa pe altii nu ... Popularitatea aceasta este legata de comportarea in societate.
Adica felul cum te porti , si cum arati.La noi este un obicei prost vezi pe cineva imbracat mai " modest "sa zicem ..si lumea deja incepe sa vorbeasca .
Sau mai sunt si alele care se imbraca foarte " extravagant " si se impopotoneaza cu tot felul de prostii parca ar merge la BAL .
Exista foarte multe feluri de popularitate !
De exemplu popularitatea nu e cea pe care o vezi la TV .
Ea inseamna sa iesi in intampinarea tuturor celor care vor sa fie prieteni cu tine , sa stie ca se pot baza pe tine , pentru ca esti o persoana de incredere, si poti sa ii ajuti . Dar sa nu exageram prea mult .
Daca nu esti popular inseamna ca e ceva in neregula cu tine ?
Nu !!! Poate ca nu ti-ai gasit grupul in care sa te simti tu bine , cu care sa poti discuta orice . Sau poate ca esti o persoana cam retrasa si ar trebui sa incerci sa faci niste eforturi , sa comunici cu cei din JURUL tau , ca nu te mananca. Si oricum daca esti popular nu inseamana ca esti de acuma miss perfectiune , fitz si altele .
Ceilalti apreciaza mai mult o persoana care e grijule , sa-i pese si de altii , sa nu intoarca spatele daca cineva ii cere sa ajute cu ceva , sa zambeasca mult ( nu sa stea toata ziua cu o fata plictisita ) , mai nebuna ..etc...
Daca vrei sa devii populara
... implica-te in niste cluburi, cauze diverse si evenimente sociale . Nu te descuraja daca nu-ti merge din prima . Mergi pana la capat si vezi daca ai reusit . Nu mai sta in starea de om plictisit . Cand totul ti se pare ca nu are nici un sens . Fa-ti si tu un timp sa cunosti si alti oameni pentru ca asadoresti tu nu pentru ca esti condusa de dorinta de a fi altcineva in realitate .
Cel mai bine e sa fii tu.
Dar in cea mai mare parte a cazurilor unii devin niste infumurati.. cu nasu pe sus, crezandu-se mari genii (cand de fapt sunt niste prosti ..ca daca ii intrebi unde e situata Romania nici aia nu stiu.. ) si tot asa..
Nu uitati ca nu ne-am nascut sa fim populari !! :P

Niciun comentariu: