Vise imposibile 1

Aceste vise imposibile sunt ca o continuare la celelalte vise. Diferenta este ca acele vise se referau la ce imi doream eu legat de o anumita persoana. Acum, aceste vise imposibile nu se refera la un baiat pe care sa-l cunosc ci la unul imaginar. Acest baiat imaginar se presupune ca ar trebui sa fie jumatatea mea. Bineinteles, eu nu cred ca toti oamenii au o jumatate de aceea titlul se numeste Vise imposibile!
                                                                                1
                                                                   Tine-ma de mana!

As vrea sa fii langa mine si sa ma iei de mana cand supararea a pus stapanire pe inima mea.
As vrea sa cred ca existi si ca ma vei iubi din prima clipa in care ma vei vedea.
As vrea sa simt atingerea ta delicata ca si cum mana mea ar fi acoperita de multe pete fine de trandafiri. Iubesc trandafirii albi si vreau sa cred ca si tie iti plac la fel de mult ca mine.
As vrea sa imi oferi un trandafir in timp ce ma iei de mana si imi spui ca ma iubesti degetele noastre s-ar impreuna intr-o stransoare usoara dar sufecient de puternica incat sa simt ca nu vrei sa imi mai dai drumul niciodata...
Tine-ma de mana si hai sa zburam spre stele. Departe de toti si de toate, departe de necazuri sau de tot ce e rau. Sa fim doar noi doi si sentimentele cele mai frumoase. Doar tine-ma de mana si nu imi da drumul. Nici un obstacol nu va sta in calea noastra, daca ma ti de mana si imi spui ca ma iubesti.

...As vrea sa cred ca existi dar e imposibil.Nu da vina pe mine, da vina pe inima mea...

Niciun comentariu: