Simti ..

Inima iti bate intr-un singur ritm, corpul ti se misca pe o singura unda, gandurile se opresc si totul in jur se amesteca: culori, forme, alte sunete, toate devin un amestec omogen care nu mai inseamna nimic.
Un singur minut se prelungeste la infinit, o senzatie de libertate se multiplica cu fiecare secunda trecuta.
Inchizi ochii si te lasi purtat de o mare fluida de sunete, simti intensificata fiecare nota, auzi incrustat parca in corp fiecare cuvant.
O senzatie carnala vibranta,placuta ; relaxare a creierului, energie fizica nelimitata, senzatie de vid, de eliberare de material, de plutire. Detasare. Simti iar acea senzatie de absolut pe care numai muzica ti-a dat-o intotdeauna, acea placere amortita, acea congestionare a trupului intr’un dans energic si pasional. Simti cum sufletul preia controlul nu numai al corpului dar si a tot ce te inconjoara.
Totul se misca odata cu tine, inima ta bate in infinitul necunoscut, rasuflarea ti se aude din undele sonore.
Sangele iti pulseaza muzica in tot corpul depasit de sentimentele superioare unei existente cotidiene. Simti cum acordurile inghetate ale pianului ti se scurg in tot corpul si iti fac fiecare milimetru al trupului sa tresara, sa se incordeze. Picaturile reci explodeaza in note arzatoare care iti topesc simturile si a caror caldura iti insufleteste corpul.
Simti cum te prabusesti intr’un abis desavarsit, neconditionat, fara limite, perfect. Abis al exitentei eterne.
O senzatie intensa de panica, de necunoscut, de entuziasm, de putere, de dorinta, de durere, de placere, de iubire, de amagire.

Traiesti ca sa simti , iar muzica te face sa simti ca traiesti.

Niciun comentariu: