Ce este iubirea?

   Ce este iubirea ? Ei bine..a dărui iubire este o experiență reală, frumoasă, deoarece în acest caz ne putem asemăna cu un rege. A primi iubirea este o experiență nesemnificativă, ca aceea unui cerșetor. Nu fiți cerșetori !..măcar în ceea ce privește iubirea deoarece iubirea are o calitate inepuizabilă, puteți dărui cât de mult doriți. Nu trebuie să vă fie teama că într-o zi nu veți mai avea iubire, toată se va epuiza și că veți exclama : "Doamne ! Nu se poate așa ceva, nu mai am nici un pic de iubire , nici un strop de dăruit ".
   Iubirea nu este ceva cantitativ, ci mai degrabă calitativ. Ea are extraordinara calitate de a crește atunci când o dăruiți , dar ea se poate și diminua atunci când o țineți doar pentru voi . Dacă iubirea rămâne numai în voi , ea va muri încet și sigur. Deci dăruiți iubire cât puteți . Nu trebuie să vă pese. O minte zgârcită ar putea spune : Îmi voi dărui iubirea doar celor care au anumite calități, celor care au lux , celor care au cel puțin un Passat , mașină puternică, deci îi trebuie și bani ca să o întrețină, și între ele aș putea să mă încadrez și eu .
    Acest lucrul este total greșit . Trebuie să înțelegi faptul că aveți în voi atât de multă iubire... . Dar hai ca să dam un exemplu practic , să luam norii spre exemplu. Asemănați-vă cu un nor  care e gata să-și reverse ploaie peste pământ. Norului nu îi pasă decât dacă se revarsă asupra stâncilor , grădinilor , a oceanului sau oriunde în lumea asta , acest lucrul pentru nor nu are nici cea mai mică importanță. El vrea doar să se elibereze. Și acea eliberare îi dă o senzație extraordinară .
   Amintiți-vă în permanență regula de bază a vieții : dacă adorați pe cineva , mai devreme sau mai târziu, vă veți răzbuna. Iubirea nu cunoaște nimic despre trecut, nici despre viitor. Ea cunoaște numai prezentul . Inima nu are nici o noțiune a timpului.
În concluzie aș vrea să închei printr-o sugestie referitoare la iubire.
Nu cereți niciodată să fiți iubiți . Nu așteptați iubirea gândindu-vă că o veți dărui numai atunci când
vi se va cere acest lucru .
Cam atât... până data viitoare, dăruiți-vă iubirea , căci ea nu se va termina niciodată

Niciun comentariu: