5 motive pentru care te simti atrasa de baietii rai

 1. Atractia fizica e mare
Un “bad boy” e increzator in el si este plin de sex-appeal. Siguranta lui de sine te atrage precum un magnet, iar aerul de mister din jurul lui te face sa tremuri atunci cand il vezi. Si cel mai probabil nu esti singura fata care simte asa ceva.
2. Stie cum sa te abordeze
Un baiat rau stie ce vrea si stie cum sa obtina acel lucru. Va sti cum sa te abordeze inteligent, va fi viclean si te va face sa cazi in plasa lui cu cea mai mare bucurie.
3. Este diferit de tine
Contrariile se atrag? Ei bine, da! Fetele cuminti sunt cele mai atrase de baietii rai, iar asta tocmai pentru faptul ca sunt diferiti. Ele sunt intrigate de calitatile sau defectele baietilor rai si sunt dispuse sa ii descopere, cu riscul de a fi ranite.
4. Iti place gustul de aventura
Cu un baiat rau, ai mereu impresia ca faci ceva interzis, ceea ce poate fi extrem de excitant. Te surprinde mereu, poate nu tot timpul placut, dar momentele petrecute cu el sunt mereu altfel.
5. Sexul e grozav
Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Baietii rai sunt rai si in pat, nu le e frica sa incerce pozitii noi si nu au retineri in ceea ce proveste locatiile potrivite.

Niciun comentariu: