CADOURI POTRIVITE ZODIILOR

Berbec
aparat de fotografiat, echipament sportiv, puzzle (daca esti in pana cu finantele), un parfum scump, o curea de piele, lenjerie sexy.
Taur
bijuterii, pietre pretioase, lumanari parfumate, obiecte de decoratiuni interioare, un tablou de bun gust, cutie de bomboane belgiane, un sal, o jucarie de plus.
 Gemeni
CD-player, computer, laptop, DVD-player, telefon mobil, obiecte pentru birou(capsator, press-papier,etc), webcam, casti cu microfon, un joc de societate, un puzzle, un joc de strategie pentru computer.
Rac
o tabachera veche, un tablou (ii place orice cadou pentru casa), papuci de casa pufosi, un parfum fresh, o carte din seria "Cum sa iti incepi propria afacere", o icoana(daca este religios), o amuleta, un CD cu muzica de meditatie.
Leu
CD cu muzica lui preferata, bilete la concertul formatiei lui preferate, un tricou haios, electronice, obiecte de decoratiuni interioare haioase, un animal de casa (ai grija sa te interesezi inainte daca poate sa il ingrijeasca), ceva fabricat de tine (spre exemplu: o bratara impletita).
Fecioara
agenda electronica, camasa, cravata, joc de strategie pe calculator, ac pentru cravata, obiecte cosmetice, abonament la clubul pe care il frecventeaza, lenjerie.
Balanta
sampanie, o bautura fina, un parfum scump, cosmetice de firma, un suport de lumanari stilat, obiecte vestimentare de calitate(pentru barbati merg la fix camasile de matase), ulei de masaj, un neglige din satin, un set de aromaterapie, un abonament la o sala de fitness sau la un salon de masaj.
 Scorpion
parfum foarte scump, ceas de firma, obiecte vestimentare de firma, set de CD-uri cu muzica care se gasesc greu, set de aromaterapie si esente, obiecte oculte, lenjerie sexy.
Sagetator
bilete pentru o excursie in strainatate, echipament de alpinism, carte de calatorii, album de arta, un weekend in care sa faca scuba-diving, cadouri-amuzante sau cadouri-capcana (cutii cu surprize, cani in diverse forma amuzante sau tricouri cu mesaje haioase).
Capricorn
ceas de aur sau de firma, obiecte de vestimentatie create de un designer celebru, o geanta din piele de la o firma de renume, pantofi creati de un designer renumit, o agenda imbracata in piele, o mapa de piele pentru birou, electronice de calitate.
Varsator
animal de casa(ai grija sa il poata tine in apartament), o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste, un tricou cu semnaturile tutoror cunoscutilor, un joc de strategie, bilete la un concert, beletristica.
 Pesti
echipament audio pentru camera lui cu surround, CD-urile cu muzica preferata, CD-uri cu muzica de relaxare, set de aromaterapie, carti de istorie, beletristica, carti de psihologie, obiecte de decoratiuni interioare, carti de calatorii.

Niciun comentariu: